woensdag 4 juli 2012

Workshop & e-coaching Maak je balans


Workshop & e-coaching Maak je balans

Als je mij al langer volgt, heb je ook gelezen over het mini thema traject Maak je balans. Misschien heb je het zelfs al wel gevolgd. Met dat als basis heb ik nu een traject ontwikkeld die bestaat uit een workshopdag met voorbereidende oefeningen (incl persoonlijke feedback) en optioneel drie online coachingsessies na afloop.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Voor wie?
  • je hebt het gevoel te weinig tijd te hebben voor alles wat je wilt doen
  • je vind het lastig om te voldoen aan verschillende eisen/wensen/rollen
  • door de flexibiliteit van het nieuwe werken vind je het lastig een goede scheiding te vinden tussen werk en privé
  • je voelt je verantwoordelijk voor je gezin, maar ook voor je werk en je weet niet goed hoe je dit moet verenigen
Resultaat
Je weet wat je energie geeft en wat je juist energie kost. Je hebt inzicht in de verschillende rollen die je vervult. Met een persoonlijk actieplan kun je aan de slag om de balans terug te krijgen in je leven. Je wordt meer ontspannen, krijgt meer energie en het gevoel zelf de regie te hebben.

Wanneer?
De workshopdag zelf is op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in. Lokatie maak ik later bekend, maar zal in of vlakbij Amsterdam zijn. De voorbereidende oefeningen beginnen vanaf 1 oktober, inschrijvingen moeten uiterlijk 29 september binnen zijn. Na afloop heb je de mogelijkheid 3 online coachingsessies in te plannen om het geleerde ook echt te verankeren.

Let op! Er is beperkt plek, want ik kies ervoor om in een kleine groep te werken zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen.

Investering
Voor de workshop inclusief voorbereidende oefeningen betaal je € 95,- incl btw. Indien je later besluit om de 3 coachingsessies te doen, betaal je daarnaast € 195,- incl btw. Speciale actieprijs wanneer je het hele pakket ineens afneemt: € 195,- Je krijgt dan dus eigenlijk de workshop gratis! Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten